Kniha hostů

Jsme připraveni Vám odpovědět na jakékoliv otázky vztahující se k užívání našich doplňků stravy.

Vyplňte krátký formulář a zašlete nám své dotazy, nebo využijte dotazů předchozích uživatelů, kde můžete také nalézt odpovědi na Vaše otázky.

Vaše dotazy Vám zodpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

Přidat dotaz   
  • Lenka 16.11.2017
    Dobry den. je mozne uzivat Stressblock a Memokit i v pripade ze clovek uziva Warfarin na redeni krve a leky proti srdecnim arytmiim? Mnohokrat dekuji predem za odpoved
    Dobrý den, ano, je možné oba přípravky užívat.
  • Martina Kovaříková 24.10.2017
    Dobrý den,chtěla bych se zeptat může se Prodromin užívat zároveň s Wobenzymem,Děkuji za odpověď
    Dobrý den, ano přípravek můžete užívat současně.
  • Lenka Šedivá 13.10.2017
    Dobrý deň,mohla by salvestrol uzivat aj 8 rocna dcerka?ak ano v akych davkach?je po operacii nadoru na mozgu zarial bez onkolog.liecby.dakujem
    Vaše dcera může Salvestrol Platinum užívat. Dokud nebude léčena konvenční terapií (chemoterapií), měla by užívat 2 kapsle za den. Pokud jí bude nasazena chemoterapie, měla by s užíváním pokračovat při 1 kapsli denně, ovšem ne ve dnech, kdy bude podstupovat léčbu. Salvestrol může významně omezit nežádoucí účinky chemoterapie.
  • Hana Táborská 14.9.2017
    Mám bolesti malých kloubů prstů a zápěstí , kyčlí a lokte, ty nesouvisí s mou diagnozou -- myastenie gravis . Touto diagnozou jsem omezena v užívání léků proti bolesti a tak se ptám zda tento přípravek by byl vhodný. Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, přípravek DL-PA můžete užívat.
  • Zdena 5.9.2017
    Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu večer užít Rivierin a už po něm nejíst. Děkuji Zdena
    Dobrý den, Rivierin je možné užít i tímto způsobem. Přípravek obsahuje přírodní vlákninu, která nabyde v žaludku až 50x (proto je nutné zapít dostatečným množstvím vody), navozuje pocit sytosti. Ale primárně je určen k tomu aby se snížila porce jídla bez pocitu hladu, vláknina na sebe zároveň navazuje cukry a tuky z nestrávené potravy.
  • Eva 5.9.2017
    Dobrý den. Maminka má zhoubný nádor mozku. Bere chemo a dávám ji raishi ,vilcacoru, b17. Mohl by silvestrol platinum na chvíli zastavit růst nádoru. Nevadilo by popřípadě užívání těchto přípravků ,mimo b17, se silvestrolem? Děkuji.
    Salvestrol Platinum může za příznivých okolností zcela zlikvidovat jakýkoli zhoubný nádor. Samozřejmě nevíme, zda se příznivé okolnosti vyskytují v případě Vaší maminky. Bohužel jste neuvedla její věk, typ nádoru, kdy byl diagnostikován a jak dlouho probíhá chemoterapie, což by byly údaje, na jejichž základě lze částečně odhadovat léčebný potenciál tohoto přípravku. V každém případě Salvestrol Platinum kromě terapeutického účinku významně snižuje nežádoucí účinky jakékoli formy chemoterapie. Podávat maminkce přípravky obsahující reishi, vilcacoru a B17 (Apricarc?) nemá valný smysl. Ačkoliv vykazují jistý protinádorový účinek, na rozdíl od Salvestrolu není mechanismus tohoto účinku objasněn, a navíc dávkování těchto přípravků doporučená výrobci jsou 20x-80x nižší než ta používaná v alternativní léčbě nádorů. Vilcacoru a B17 nelze se Salvestrolem kombinovat, protože působí na stejný enzym (CYP 1B1) různě. Salvestrol Platinum se nemůže užívat ve dnech chemoterapie, ani 1-2 dny před a po, protože by mohl oslabit její účinek.
  • Věra 8.8.2017
    Dobrý den, po týdenním užívání přípravku ProVigor u mě došlo po 15 letech k obnovení cyklu.
    Dobrý den, mezi pozitivní účinky přípravku lze počítat i možnost obnovení přirozených hormonálních procesů v těle.
  • Žaneta 31.7.2017
    Dobrý den, mám synka je mu 5 let. Má těžkou formu ADHD, vývojovou dysfázii a autistické rysy. K tomu mu byla zjištěna zvýšená propustnost střev, tak mu dodáváme enzymy na trávení a drží dietu asi půl roku. Syn trpí častými výkyvy nálad, úzkostnými depresemi, agresí a záchvaty. Lékaři nám doporučili antidepresiva. My se ale touto cestou zatím vydat nechceme,ale rádi bychom mu pomohli, protože i pro něj jsou tyhle záchvaty velmi náročné a sám neví jak to má končit. Myslíte, že bych mu mohla zkusit dávat L-Tryptophan nebo je lepší 5-HTP? A v jakých dávkách? Děkuji.
    V případech dětí postižených ADHD a syndromem autistického spektra doporučují lékaři orientovaní na alternativní způsoby léčby především užívání DMAE, což je látka dnes už legálně dostupná v doplňcích stravy v ČR. Ta má schopnost stabilizovat poruchy nálad i některých kognitivních funkcí. Pokud se týče užívání L-Tryptofanu, chybí dostatek zkušeností s užíváním u dětí s těmito obtížemi. Vzhledem k tomu, že se jedná o bezpečnou živinu, za zkoušku jeho užívání stojí. Výši denní dávky je ovšem nutné experimentálně ověřit. U postižení Vašeho synka nelze předem dávkování odhadnout, mohlo by se zkusit 2 kapsle za den. Prodej 5-HTP není v ČR legální a s jeho obstaráním přes internet by mohly vzniknout problémy. Jeho užívání je oproti tryptofanu poněkud rizikové, zejména u dětí, protože se nejedná o autentickou živinu, kterou tělo normálně zpracovává.
  • Marcela 16.7.2017
    Dobrý den, syn má 23 roků, je autista a užívá na zmírnění záchvatů Ketilept. Mohu kombinovat Ketilept s L- Tryptofanem? Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, ano, L-Tryptofan lze užívat.
  • Vlada 10.7.2017
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli na DNU mi pomůže užívání ViaLoxinu Forte TM nebo DL-PA. A mohu je užívat současně s Miluritem 300? Nebo mi můžete doporučit jiný Váš produkt? Děkuji za odpověď
    Dobrý den, bohužel jste neuvedl důvod, proč chcete standardní léčbu dny lékem Milurit doplnit užíváním dalšího přípravku. Pokud Vám onemocnění působí bolest nebo ztuhlost kloubů navzdory užívání Miluritu, pak bude vhodnou volbou DL-PA. Kombinace obou je zcela bezpečná. Projevy tohoto onemocnění je však také možné významně snížit stravou chudou na cukry a tuky i červené maso, pitím většího množství vody, nejlépe minerální a vyhýbání se alkoholu. Účinným lékem dny je také konzumace čerstvých třešní v dávce nejméně 10dkg denně.