Kniha hostů

Jsme připraveni Vám odpovědět na jakékoliv otázky vztahující se k užívání našich doplňků stravy.

Vyplňte krátký formulář a zašlete nám své dotazy, nebo využijte dotazů předchozích uživatelů, kde můžete také nalézt odpovědi na Vaše otázky.

Vaše dotazy Vám zodpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

Přidat dotaz   
  • Lída 27.11.2017
    Dobrý den, dlouhodobě mám problém s usínáním, např.ještě ve 3,4 hod. nespím. Pracuji na směny, jsem v přechodu, jsem trombofilik /MTFR/ a mám glaukom. Občas užívám Neurol. Sice zabere, ale neměla bych ho užívat ani jiná hypnotika, neboť zvyšují tlak v očích. Jak je to u L-Tryptofanu? Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, L-Tryptofan přispívá ke zklidnění mysli i k prohloubení spánku, ale závažnou poruchu usínání nepomůže vyřešit.
  • Eva Plšková 23.11.2017
    Dobrý den, manžel je po hluboké mozkové stimulaci pro Parkinsonovu chorobu, prosím o radu, zda by byl vhodný nějaký přípravek na zlepšení jeho stability a tím zabránění možným pádům.Děkuji.
    Dobrý den, bohužel v sortimentu doplňků stravy není žádná látka, která by mohla přispět ke zlepšení stability u Vašeho manžela. V tomto ohledu může pomoci pouze vhodná volba antiparkinsonik a rehabilitační cvičení.
  • Lenka 16.11.2017
    Dobry den. je mozne uzivat Stressblock a Memokit i v pripade ze clovek uziva Warfarin na redeni krve a leky proti srdecnim arytmiim? Mnohokrat dekuji predem za odpoved
    Dobrý den, ano, je možné oba přípravky užívat.
  • Martina Kovaříková 24.10.2017
    Dobrý den,chtěla bych se zeptat může se Prodromin užívat zároveň s Wobenzymem,Děkuji za odpověď
    Dobrý den, ano přípravek můžete užívat současně.
  • Hana Táborská 14.9.2017
    Mám bolesti malých kloubů prstů a zápěstí , kyčlí a lokte, ty nesouvisí s mou diagnozou -- myastenie gravis . Touto diagnozou jsem omezena v užívání léků proti bolesti a tak se ptám zda tento přípravek by byl vhodný. Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, přípravek DL-PA můžete užívat.
  • Zdena 5.9.2017
    Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu večer užít Rivierin a už po něm nejíst. Děkuji Zdena
    Dobrý den, Rivierin je možné užít i tímto způsobem. Přípravek obsahuje přírodní vlákninu, která nabyde v žaludku až 50x (proto je nutné zapít dostatečným množstvím vody), navozuje pocit sytosti. Ale primárně je určen k tomu aby se snížila porce jídla bez pocitu hladu, vláknina na sebe zároveň navazuje cukry a tuky z nestrávené potravy.
  • Věra 8.8.2017
    Dobrý den, po týdenním užívání přípravku ProVigor u mě došlo po 15 letech k obnovení cyklu.
    Dobrý den, mezi pozitivní účinky přípravku lze počítat i možnost obnovení přirozených hormonálních procesů v těle.
  • Marcela 16.7.2017
    Dobrý den, syn má 23 roků, je autista a užívá na zmírnění záchvatů Ketilept. Mohu kombinovat Ketilept s L- Tryptofanem? Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, ano, L-Tryptofan lze užívat.
  • Vlada 10.7.2017
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli na DNU mi pomůže užívání ViaLoxinu Forte TM nebo DL-PA. A mohu je užívat současně s Miluritem 300? Nebo mi můžete doporučit jiný Váš produkt? Děkuji za odpověď
    Dobrý den, bohužel jste neuvedl důvod, proč chcete standardní léčbu dny lékem Milurit doplnit užíváním dalšího přípravku. Pokud Vám onemocnění působí bolest nebo ztuhlost kloubů navzdory užívání Miluritu, pak bude vhodnou volbou DL-PA. Kombinace obou je zcela bezpečná. Projevy tohoto onemocnění je však také možné významně snížit stravou chudou na cukry a tuky i červené maso, pitím většího množství vody, nejlépe minerální a vyhýbání se alkoholu. Účinným lékem dny je také konzumace čerstvých třešní v dávce nejméně 10dkg denně.
  • Jana 2.7.2017
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho začne l-tryprofan působit (v řádu dnů či týdnů). Pak jsem se chtěla zeptat, zda mohu tryptofan užívat současně s Kinitem a Helicidem (mám zánět žaludku).
    L-Tryptofan působí 2 až 5 hodin po užití dávky. To však neznamená, že stejně rychle zvýší hladinu serotoninu, kvůli čemuž je užíván. Tento efekt se může projevit ihned, nebo až za několik dnů. Pokud užíváte Helicid, budete trpět nedostatečným příjmem tryptofanu ze stravy, protože k jeho odštěpení je nutný dostatek žaludečních kyselin. Tryptofanu z doplňku stravy se to netýká. Pokud je druhým užívaným lékem Kinin DAK, pak ten vstřebávání tryptofanu nijak neovlivňuje.