Kniha hostů

Jsme připraveni Vám odpovědět na jakékoliv otázky vztahující se k užívání našich doplňků stravy.

Vyplňte krátký formulář a zašlete nám své dotazy, nebo využijte dotazů předchozích uživatelů, kde můžete také nalézt odpovědi na Vaše otázky.

Vaše dotazy Vám zodpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

Přidat dotaz   
  • Marie z Jablonce 23.4.2017
    Dobrý den. Beru 2 hodiny před spaním Mirzate 30 mg. Na migrény, které asi souvisí s velkým psychickým vypětím, Relpax 40 a nyní snad ddočasně kvůli srdečním arytmiím Warfarin. Mohu si vzít dopoledne L-tryptofan 2 tbl. a k tomu B-komlex? Marie.
    Vzhledem k tomu, že již užíváte antidepresiva působící na serotoninové receptory, je dost pravděpodobné, že užívání L- tryptofanu Vám nepřinese žádný další prospěch, ale také Vám nemůže ublížit. S warfarinem se přípravek nemůže nijak vzájemně ovlivňovat.
  • Irma 20.4.2017
    Dobrý den. vloni jsem po dlouhodobém stresovém období prodělala panickou ataku a byla mi diagnostikována latentní tetanie. Užívala jsem 2x 0,25 neurol, který jsem po cca čtyř měsících vysadila. Byla mi doporučena antidepresiva, nedělala mi dobře , brala jsem asi měsíc. Nyní se mi potíže objevují znovu, jde zejména o trvalý tlak v týle a uších, motání hlavy, tyto potíže ve mě následně vyvolávají nepříjemnou nervozitu. Pře týdnem jsem začala užívat ltryptofan Vaší společnosti a takto jsem narazila i na Vaše stránky, kde nabízíte další produkty. Mám tedy prosbu,zda mi můžete poradit, se kterými přípravky můžu L tryptofan kombinovat, či si zakoupit SressBlock či Brahmi, případně či mohu užívat všechny tři.
    Dobrý den, přípravek L-Tryptofan je ve vašem případě vhodné zkombinovat i s přípravkem StessBlock. Ale kombinace s přípravkem Brahmi by v tomto případě neměla žádný podstatný význam. Účinek tryptofanu je možné posílit užíváním vitamínu B6 nebo B-komplexu forte.
  • Mojmír stejskal 2.4.2017
    Dobrý den ,měl bych dotaz,je mi 37 let a 9 let mám revmatoidní artritídu beru medrol 4mg deně a také beru léky na játra a vysoký krevní tlak,můžu vyzkoušet Prodromin ?Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, přípravek Prodromin můžete bez obav užívat.
  • Jana 25.3.2017
    Dobrý den, chtěla bych se optat zda mohu užívat Prodromin,pokud užívám nově léky na ředění krve GODASAL 100, Tezeo 80 mg. Děkuji za odpověd
    Dobrý den, ano přípravek Prodromin můžete užívat i s touto kombinací léků.
  • Michal Jaroš 20.3.2017
    Dobrý den, přítelkyně si stěžuje při užívání Tryptofanu na bolení hlavy a necítí se dobře. Čím to může být? Jinak trpí nespavostí, proto volba Tryptofanu. Děkuji za odpověď
    Dobrý den, za 18 let, co dodáváme přípravek L-Tryptofan na trh, jsme se setkali s pouhými čtyřmi případy negativní reakce na jeho užívání. Z Vaší strany je to další případ, který evidujeme. Každá z oněch negativních reakcí byla zcela odlišná a příčina zůstává neznámá. Vysvětluje se jako individuální přecitlivělost na látku. Vaše přítelkyně může užívání na několik dnů vysadit a po té začít znovu. Pokud se negativní reakce na užívání znovu objeví, potvrdí se zmíněná přecitlivělost.
  • Zsanett Szűcs 3.3.2017
    Dobrý den, beru Dorsiflex 3x1 tbl na záda a 2,5mg Concor, ráda bych se zeptala, či můžu k tomu přidat L Tryptofan? Děkuji.
    Dobrý den, můžete, užívání L-Tryptofanu je bezpečné.
  • Katka 25.1.2017
    Dobrý den, mohu současně užívat L-Tryptofan a třezalku, kterou užívám na panické úzkosti? A ještě bych se zeptala na dávkování L-Tryptofanu - je lepší užít dvě kapsle najednou nebo je lepší je rozložit na celý den? Děkuji za odpověď. K
    Dobrý den, ano, užívat jej můžete. V případě, že chcete užívat L-Tryptofan na zmírnění úzkostí apod., můžete jej užívat v průběhu dne, jak uvádíte. Budete-li chtít L-Tryptofan užít pro zklidnění přes usnutím, doporučuji cca 30 min. před spaním.
  • Lída 19.11.2016
    Dobrý den, mám neuropatii, která vznikla, poškozením nervů při operaci žil, docházela jsem na neurologii ,ale vzhledem k poměrně výrazným nepříjemným vedlejším účinkům žádné léky neberu. Trápím se již pátý rok, bolesti jsou hlavně v noci, brala jsem 1 rok Bonvivu na osteoporózu, která právě jako vedlejší účinky měla svalové křeče, bolesti byly několikrát velmi silné, tak jsem tento lék odmítla a již čtyři roky neberu na osteoporózu ani na neuropatii žádné léky, pouze doplňky stravy-nárazově Aneurox, Vápník , Kys hyaluronovou, vápník, hořčík atp. V časopise mě zaujal váš přípravek Prodromin - nikdy předtím jsem o něm neslyšela , ačkoliv právě dost často na internetu hledám produkty tohoto typu- bez vedlejších účinků. Ještě pro doplnění -trpím na letité časté bolesti hlavy , migrény. Mám zájem váš přípravek vyzkoušet-jakou doporučujete dobu základního užívání. Děkuji.
    Dobrý den, doporučujeme užívat přípravek dle doporučeného dávkování, tj. 3-4 kapsle za den s jídly, po zmírnění obtíží (obvykle 2 - 6 týdnů) dávkování můžete snížit na 1-2 kapsle denně. Přípravek je možné užívat takto dlouhodobě, příp. po vysazení a následných opětovných obtížích opět začít s vyšším dávkování.
  • Lenka Kloudová 11.11.2016
    Dobry den,muzu uzivat L-tryptofan kdyz kojim?Na pribalovem letaku je uvedeno,ze ne,proč?Celkove uz mam plne zuby vety nevhodne pro tehotne a kojici,celkove tehotenstvi a nynejsi muj kolotoc kolem dvou deti me velice psychycky vycerpava,jsem plactiva sestinedelka,ale problemy mam uz dlouho,ted se to akorat rapidne zhorsuje,asi mi chybi serotonin,nechce se mi hned bezet k psychologovi a hlavne na pravidelna sezeni bych ted opravdu nemela cas,mozna ozdeji.V pripade,ze bych Tryptofan uzivat mohla,je dobre k nemu uzivat i vitaminy radyB?Dekuji za Vas cas
    Dobrý den, fakt, že se tato věta uvádí je ten, že nejsou prováděny studie na této skupině osob. Nicméně přípravek je bezpečný, vitamíny řady B můžete užívat také (nejlépe vitamín B6).
  • Jan Kafka 7.11.2016
    Prosím, kdy bude v prodeji přípravek Beta-sitosterol ? Děkuji
    Dobrý den, jeho prodej jsme prozatím pozastavili na dobu neurčitou.