Kniha hostů

Jsme připraveni Vám odpovědět na jakékoliv otázky vztahující se k užívání našich doplňků stravy.

Vyplňte krátký formulář a zašlete nám své dotazy, nebo využijte dotazů předchozích uživatelů, kde můžete také nalézt odpovědi na Vaše otázky.

Vaše dotazy Vám zodpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

Přidat dotaz   
  • Ivan Kubáň 29.9.2016
    Prajem pekný deň, som v etape odstupovanie od xanaxu. V súčasnosti užívam 2 x 0,25 mg . Objavujú sa u mňa pravdepodobne príznaky z odstúpenia. Normálne "fungujem". športujem. Rád by som si vypomohol pri nepríjemných stavoch l theaninom, resp. l tryptofanom. Poraďte mi čo by mi zmiernilo nepríjemné stavy a aké dávkovanie by som mal použiť. Mám 68 rokov, hmotnosť 105 kg. pomáham si magneziom, vit. B3, 5,6,12 a vit.C. Prípadne mi poraďte aký postup pri odstúpení mám zvoliť. Lekár mi navrhol prejisť na Frisium a po 10 dni ukončiť užívanie. Nechcel by som však užívať nový liek. Za radu vopred Ďakujem. Ešte dodávam, na celkové zlepšenie stavu beriem serrapeptázu.
    Dobrý den, L-Tryptofan vyzkoušet můžete, nicméně se obávám, že vzhledem k tomu, že jste užíval xanax, nebude účinek L-Tryptofanu dostatečný, resp. nelze říci ani jaké dávkování by pro Vás bylo vhodné. Rozhodně doporučuji věc i dále konzultovat s lékařem.
  • Marie Čížková 17.9.2016
    Prosím o sdělení, jestli je vhodné užívat Prodromin při diagnostikované RS.Děkuji za odpověď.
    Dobrý den, ano, přípravek je při RS vhodný.
  • Franta 13.9.2016
    Dobrý den,dotaz proč není L-Arginin vhodný pro děti a mladé lidi do 25 let, těhotné a kojící ženy? Děkuji za odpověd
    Dobrý den, L-Arginin má lehce anabolické účinky a u těchto skupin osob, na které se ptáte, není důvod pro takové užívání. Z toho důvodu ani nebyly prováděny studie na těchto skupinách osob a nelze tak jednoznačně potvrdit, jaký efekt a dopad by užívání u nich mělo.
  • Hana Višňáková 25.8.2016
    Dobrý den, mám dotaz, zda je pro mně vhodné užívat Prodromin, jsem cca 2 roky po TEP pr.kolene. Od té doby zhoršení potíží s C a LS páteří- RTG C páteře mělká skolioza, intervertebrální artroza, chondroza plotínky C5/6 se spondylózouRTG LS páteře spondylartróza L3/4, jinak snížení di L3 -S1 s ventr.spondylozou.RTG kyčel. kloubu koxartroza I.dx II st., koxartrtróza l.sin III.st.(lékař doporučuje TEP l.kyčle) Užívám tyto léky: Letrox, Tenoloc,Xaleec combi, Purinol, Tulip Sporadicky Oramellox.CCa 3/4 roku brnění pravé ruky, syndrom karpálního tunelu vyloučen (EMG vyšetření)Neurolog řekl, že je to od krční páteře, nebo křížovo - kyčelní spojení. Jsem po infuzích ( v červnu), cvičím, ale výsledný efekt nic moc. Děkuji za odpověď jsem skoro 2 roky po TEP pravého kolene, od té doby se mi zhoršily potíže s páteří
    Dobrý den, z Vašeho popisu bohužel nelze poznat, do jaké míry jsou Vaše potíže způsobené zánětem, proto nelze říci, jak moc Vám Prodromin bude nápomocen. Přesto věříme, že by Vám pomoci měl.
  • Greta 21.8.2016
    Dobrý den, nemohu nikde koupit Beta-sitosterol.Můžete mi poradit?Děkuji Margareta
    Dobrý den, bohužel Beta-sitosterol již v nabídce nemáme.
  • Ing. Bernard Vančo 3.8.2016
    Prosím vás, chcem pravidelne u vás kupovať "Lipicontrol", ale so zo Slovenska (Piešťany). Chcel by som vedieť akým spôsobom posielate nákupy a v kladnom prípade pytám sa ešte -aké je dopravné do Piešťan. Vopred vďaka Vančo
    Dobrý den, objednávky pro Slovenskou republiku vyřizuje: ZENOVA Labs., s.r.o. 600 21 Svaty Jur Slovenská republika e-mail: brainway@brainway.sk http://www.bwy.sk/Tel.: 0421 910 128 395
  • Lucie 19.7.2016
    Dobry den já bych se chtěla zeptat chtěla bych si koupit výrobek Rivierin ale nevím jak se to s toho eshopu kupuje je tam přidat do košíku ale jak mi to doručí nebo jak se to kupuje děkuji za odpověd Lucie...
    Dobrý den, stačí přidat zboží do košíku, dále zobrazit obsah košíku, vybrat způsob dopravy a platby, vyplnit dodací údaje a dokončit objednávku. Nebo můžete udělat objednávku telefonicky na bezplatné zákaznické lince 800 900 995 (Po-pá 8:00 -16: 00 hod), přípravek je možno zakoupit i v naší prodejně VitaCentrum, Jindřišská pasáž 5, Praha 1, či vyžádat v kterékoliv lékárně.
  • Pavel 7.7.2016
    Dobrý den , chodím často na velkou stranu ,průjem to není stolice má normální hustotu.Může Gastrokit pomoci
    Dobrý den, GastroKit je pro Vás vhodným přípravkem, nicméně doporučujeme návštěvu lékaře.
  • Zdeňka Mokrá 20.6.2016
    Dobrý den,moje 81-letá maminka trpí artrozou kolen 4.stupně. Při velké bolesti užívá aulin, jinak bere lék na zvýšený cholesterol. Vloni podstoupila chemoterapii a ozařování. Doporučujete v tomto případě užívat prodromin ke snížení bolesti. Děkuji
    Dobrý den, v tomto případě doporučujeme přípravek DL-PA.
  • oliberiusova 19.6.2016
    Mám Devicovu myelitidu,užívám medrol a na brnění a bolesti lyricu, ktera pomáhá jen sporadicky. Byl by pro mne vhodný prodromin místo zmíněné lyrici? Je prodromin vhodny i při případně biologické léčbě?
    Dobrý den, jako plná kompenzace místo lyrici Prodromin vhodný není, i když jistou úlevu a pomoc přinést v tomto případě může.