Kniha hostů

Jsme připraveni Vám odpovědět na jakékoliv otázky vztahující se k užívání našich doplňků stravy.

Vyplňte krátký formulář a zašlete nám své dotazy, nebo využijte dotazů předchozích uživatelů, kde můžete také nalézt odpovědi na Vaše otázky.

Vaše dotazy Vám zodpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

Přidat dotaz   
  • Adriana Samcová 14.6.2016
    Dobrý den, může mít užívání prodrominu pozitivní vliv na průběh chronické tofózní dny s opakovanými záněty kloubů? Lze jej při dně užívat? Děkuji za informaci Samcová
    Dobrý den, užívání Prodrominu by mohlo mít příznivý vliv na vývoj zmíněného onemocnění. Bohužel nevíme o žádné případové studii nebo praktické zkušenosti, která by efektivitu užívání přípravku u této diagnózy potvrzovala. Pokud by jste se pro užívání Prodrominu rozhodla, uvítali bychom, kdybyste nám následně po měsíci užívání dala zprávu.
  • Lenka Ajmová 12.6.2016
    Dobrý den, máte nějaké zkušenosti s používáním připravku DL-PA u zvířat? Pokud ano, jaké dávkování byste doporučili pro 22 kg vážící fenku, která trpí chronickými bolestmi po nevydařené ortopedické operaci? Nechci její tělo zatěžovat analgetiky s vedlejšími účinky, proto mě váš produk zaujal. Moc děkuji za informaci.
    Dobrý den, bezprostřední zkušenosti s podáváním DL-PA zvířatům nemáme, ale víme, že v USA i dalších zemích je to poměrně rozšířená praxe. U psa o hmotnosti 22 kg by adekvátní dávkování byly 2 kapsle za den, jedna ráno, druhá večer.
  • Anna 5.6.2016
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Rivierin můžou užívat i těhotné nebo kojící ženy.
    Dobrý den, i když nám nejsou známy žádné nežádoucí účinky, vzhledem k tomu, že na této skupině osob nejsou prováděny studie, těhotným a kojícím ženám nedoporučujeme Rivierin užívat.
  • Ludmila Křivdová 1.6.2016
    Dobrý den chtěla bych vyzkoušet prodromin mám po úrazovou neuropatii a ještě uzivam warfarin nevím jestli mohu užívát prodromin s warfarinem,děkuji za odpověď Křivdová 64 let.
    Dobrý den, ano, prodromin s warfarinem můžete bezpečně užívat.
  • Dominika 5.5.2016
    Dobrý den, cca před týdnem jsem vyřadila léky ze skupiny SSRI a začala užívat l-tryptofan. Chci se zeptat,jestli nejsem ohrožena nad mírou serotoninu v krvi?Bylo mi řečeno,že vzájemně by se kombinovat neměli(kvůli riziku ser. syndromu),tak jestli bych neměla ještě radši s užíváním L-tryptofanu počkat? Od začátku jeho užívání mám totiž paradoxně problém se spánkem - mám neskutečně žívé sny (mnohdy i noční můry)následně se budím zmatená a nemůžu spát a také se v noci hrozně potím,mám návaly horka nebo naopak zimnici a jsem celkově nevyspalá. Prosím vás o radu, s nedostatkem serotoninu se totiž peru celý život a tento přípravek je jedním z mála možností,jak být bez AD. Děkuji Děkuji
    Dobrý den, u L-Tryptofanu serotoninový syndrom nehrozí. Živé sny mohou souviset s užíváním L-Tryptofanu. Z Vašeho dotazu však není jasné, jak L-Tryptofan užíváte. Pokud např. užíváte dvě kapsle před spaním, situace by se mohla vyřešit tím, že vezmete pouze jednu, příp. užijte L-Tryptofan v průběhu dne.
  • Veronika 20.4.2016
    Dobrý den,syn 3,5r trpí na noční děsy. Můžu vyzkoušet Tryptofan?Děkuji
    Dobrý den, vzhledem k tomu, že vědecké studie nejsou prováděny na dětech, ale standardně výhradně na dospělých, nemůžeme Vám pro syna doporučit L-Tryptofan.
  • Karolína 19.4.2016
    Dobrý večer mám dotaz ohledně přípravku rivierin jelikož jsem přibrala asi 25kg chtěla bych ho vyzkoušet na hubnutí ale bojím se jelikož nevím jak funguje kolik můžu vypít tekutin po užití léků a kolik a po případně co mohu jist jsou naka omezení v jídle vstřeba se úplně v žaludku nebo ne po nake době během dne dekuju
    Dobrý den, Rivierin je zapotřebí zapít dostatečným množstvím tekutin, tj. 1 - 2 sklenice. Velké množství vody zajistí, že k rozpuštění kapsle dojde až v žaludku a dojde tak k nasycení. K nabobtnání v žaludku dojde poměrně rychle, proto se doporučuje užít Rivierin cca 20min. před jídlem, Rivierin v žaludku zvětší svůj objem a navodí tak pocit sytosti a zamezí tak většímu přísunu potravin. Pro zajištění většího efektu doporučujeme kombinovat užívání Rivierinu s nízkoenergetickou stravou. Pokud užíváte léky, doporučujeme je užívat odděleně od užití Rivierinu.
  • Ludmila Křivdová 16.4.2016
    Dobrý den chtěla bych vyzkoušet prodromin mám po úrazovou neuropatie a ještě uzivam warfarin nevím jestli mohu užívát prodromin s warfarinem,děkuji za odpověď Křivdová 64 let.
    Dobrý den, ano, prodromin s warfarinem můžete bezpečně užívat.
  • Lucie 15.4.2016
    Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu užívat Rivierin, když trpím bronchiektaziemi a poruchou imunity. Z léků betu dlouhodobě erdomed nebo ACC, symbicort, dle potřeby atrovent či berodual.Děkuji Lucie 35 let.
    Dobrý den, Rivierin užívat můžete, pouze doporučujeme dodržet odstup mezi dobou, kdy berete léky a dobou, kdy užijete Rivierin.
  • Zuzka 14.4.2016
    Dobry den, jiz tyden v noci nespim. Ulehnu usnu tak na hodinu a pak se probudim a uz do rana nezaberu. Zkousela jsem bylinky s vysokym obsahem kozliku, ale bez uspechu. Pred14 dny jsem zacala uzivat euthyrox 50, jinak se u me nic nezmenilo. Rezim mam celkem pravidelny a Lexaurin povazuji za krajni mezi. Chci se optat, zdali spolu s bylinkama Neospan mohu uzivat tryptofan a v pripade vyskytu migreny uzit predepsany Sumatriptan. Dekuji za Vasi odpoved
    Dobrý den, v případě L-Tryptofanu nejsou známy kontraindikace, které by Vám měly bránit v jeho užívání. Doporučujeme Vám vyzkoušet, jak Vám bude účinkovat.